Continue

hookup Antwerpen

Mijn hookup date in Antwerpen

Hier het verhaal van een van mijn beste dates ooit., het gebeurde afgelopen week toen Hookup Search Reviews me naar Antwerpen stuurde voor een hookup date.

Ons eerste contact

Zijn diepblauwe ogen zochten de mijne toen ik hem in de lobby in Antwerpen ontmoette. Ok, dat moet hem zijn…wow! Ik keek hem discreet aan en toen hij knikte, liep ik vol zelfvertrouwen op hem af en gaf hem een spontane kus op zijn wang, alsof we al jaren de beste vrienden waren. Het gesprek kwam gelijk vlot op gang, het was alsof ik deze man al heel lang kende. Ik viel gelijk voor zijn ongelooflijk mooie ogen en zijn super gevoel voor humor.

Een klein Italiaans restaurant in Antwerpen

“Laat ons Antwerpen ontdekken”, zei hij, “we zijn beiden vreemd in deze stad, dus er valt nog veel te ontdekken” Hij nam me bij de hand en weg waren we. Ik droeg mijn sexy zwarte jurkje met open rug, mijn stiletto’s van Louboutin, en mijn exclusief setje van Agent Provocateur met jaretelles. Mijn huid was nog gebruind en mijn haren lichtblond van mijn vakantie in Dubai de week ervoor. Hij droeg een petroleumblauw pak met een schoon wit hemd en een duur uitziende zijden das. Zijn nieuwe schoenen blonken (ik kijk graag naar wat voor schoenen een man draagt!)

We trokken naar dit fantastische Italiaanse restaurantje, “I Famosi”, waar de kok ons met uitbundig enthousiasme verwelkomde. Mijn date, ik noem hem even “Alex”, was heel nieuwsgierig naar mij en mijn privé-leven. Een paar glaasjes wijn verder kwam hij met de “traditionele” vraag: “Waarom doe je dit eigenlijk”. Ik deed alsof ik hem niet goed begreep, hookup antwerpen

We went to this great Italian restaurant , “I Famosi”, where the chef welcomed us with great enthusiasm. My date, let’s call him “Alex”, was quite curious about me and my life. A few glasses later he popped out the traditional question : “Why are you doing this?” I pretended not to understand what he was talking about… “Well, you know what I mean, why are you an hookup girl?” I must admit I don’t really like this question, it’s the same as if I would ask him why he is seeing hookups. Well, why, I suppose it’s because some of us are looking for this extra adventure in life. And sometimes it’s fun, sometimes it’s not. And life goes on.The relationship between an hookup and her “client” is very simple: you have a good time, and both of you know where it’s going to end. That’s it. After your date you kiss goodbye, maybe you’ll see each other again, maybe not. It’s as easy as that.

“Real life”

One bottle of wine further, he was thinking out loud : “If I would have met you in real life….” Oh dear, real life, we ARE in real life, sitting in Antwerp and eating homemade pasta in a cosy Italian! Let’s just enjoy this moment and not think about all these “if’s” . After my unforgettable tiramisu, we paid the bill and continued our discovery of Antwerp. We went to a bar called “Soho” , on the Marnixplaats. The place was packed with people, but we managed to find a place at the bar. A few men were looking at us, I was immediately wondering if they knew me…. and if they did, as who… as the “real me”, or as the “hookup me”…. That’s always the downside of this job, I always want to be as discrete as possible, but of course if I am wearing nice and elegant sexy clothes, men see me immediately. Alex saw it as well, and he put his hands on my back.

Time flies ….

Hours passed so quickly, we were talking and talking, and we forgot completely about our time. Then Teresa from Hookup Search Reviews called me to ask if everything was alright. “Oops is it already that late!” Alex looked at me and pleased me to stay a bit longer. Then he carefully asked if I wanted to join him to his hotel room. I thought he was never going to ask!

We ordered a bottle of champagne in our hotel room, what happened afterwards I prefer not to write down, but I can tell you it was really fantastic.

hookup date in Antwerpen of Geneva

This morning Teresa called me to ask how my date had been, and if I wanted to see Alex again in 2 weeks, not in Antwerp but in Geneva, where he would be on business trip. I immediately said yes, but I hope I will not fall in love with this man… I want to keep things simple, that’s the main reason why I do this work. I am not the right person to fall in love! To be continued…

LoL

Lauren

 

You must be logged in to post a comment.

Book the package now